yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu baplar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin yöntem ve özge özellikleriyle yan yana konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet midein yeğleme edilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran muayyen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belli durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj: Yangın bapsı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman Yangın Çıkış Kapısı bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan güçlü bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak binada olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Kapkaloriın bakımını düzenlemek midein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsaklama buyurmak yahut amatörce inşa etmek ağır akıbetlara hat açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Sertifikasız yangın kapıları da yakışır maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

Report this wiki page